E uiga i Laiwu Steel

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Laiwu Steel, o se sui o Shandong Iron and Steel Group Co Ltd, o loʻo fuafua se fale fou tuʻufaʻatasia uamea e aofia ai le lua Blast Furnaces ma le tele o galuega e tusa.3.800 m3taitasi i Laiwu Itumalo o Jinan City.O ogaumu o le a tuʻuina atu e le Shandong Province Metallurgical Engineering Corporation i luga ole EPC.

I le amataga o le tausaga 2020 TMT maua le konekarate mo le tuuina atu o le 2 x 4 nus.o tatala taphole hydraulic atoa.O le a fa'apipi'iina fa'ato'aga fa'ato'aga a le TMT's fa'aonaponei fa'aonaponei samala fa'aonaponei - o le fa'ato'a fa'ato'a fa'a'au'au samala fa'ata'avale TMT-BBG HS 600.

O lenei fa'afouga ua ofoina mai ai le lelei o le fesuia'i i le va o le fa'aoso fa'aoso maualuga ma le fa'aogaina o le malosi malosi a le o le fa'agaioia atoatoa po'o le fa'aoga tusi.Laiwu Steel o le a avea ma 5th TMT tagata fa'atau i le lalolagi atoa o lo'o fa'aogaina lenei tekonolosi samala sili ona maualuga na fa'atupuina fa'apitoa mo fa'aoga o fale fa'ameamea.

O le ogaumu aasa muamua o le a feulaina i totonu o le afa muamua o le 2021 sosoo ai ma le ogaumu lona lua i le 2022.

E ala i le faʻaopoopoina o le isi faʻamatalaga sili ona taua o le TMT o loʻo i le tulaga e faʻaleleia ai lana sea maketi mo ogaumu faʻafefe tetele ma lapopoa i le itulagi o Asia Sasaʻe Mamao.

tala fou


Taimi meli: Iul-02-2021